ABOUT

Nadine Wijnants is sedert 1990 een huis van vertrouwen als het op juweelontwerpen aankomt. Haar Antwerp's Most Brilliant label bevestigt dit nogmaals.

Het duo Nadine Wijnants en Mark Van Grieken vormt sedert 1983 een gepassioneerd creatief koppel. Ze ontmoetten elkaar in Antwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten.

Een eigen winkel was van bij aanvang prioritair en werkt als een labaratorium waar het contact met de klanten intens is. Beide zijn verslaafd aan vrijheid, onafhankelijkheid en een ongeremde creativiteit.

Hun werk als goudsmid vormt de basis van hun vakmanschap. Kleinschalige producties van betaalbare multiples is daarentegen een zeer belangrijk onderdeel van hun filosofie. Bereikbaarheid van schoonheid voor één ieder.

Reeds 31 jaar, wars van alle mode en commercie, ontwikkelen zij hun eigen vormtaal. Wist U bijvoorbeeld dat in al die jaren zij nooit solden of een stockverkoop hielden. Een Nadine Wijnants, daar kies je bewust voor !

 

 

Nadine Wijnants

Geboren in Arendonk en verknocht aan Antwerpen. Nadine is goudsmid en leeft om mooie dingen te bedenken en te maken wat nooit eerder gemaakt werd. Het super soigneren van de klanten is wat ze het liefste doet. Haar passie voor katten kent geen grenzen. Billie en Suzie zijn haar bengels en staan centraal. Elke dag is goud waard. Salvatore Adamo bewondert ze voor zijn veelzijdigheid, voor zijn prachtige teksten en bijzondere gevoeligheid, zijn stem en zijn wonderbaarlijk repertoire.

Mark Van Grieken

Mark is graficus en iemand met een groot hart voor schoonheid en kwaliteit. Dol op tekenen en beleven van fantasie, verbeelding en ontsnappen aan het alledaagse. Muziek speelt een zeer grote rol in zijn leven. De laatste jaren is hij bezeten van Cuba. Hij is diegene die de collecties conceptueel uitstippelt en uittekent. Het interieur van de winkel, de grafische oplossingen alsook de fotografie van de juwelen zijn een uit de hand gelopen passie.