Handschrift en bijzondere gravures

Eén van onze specialiteiten is het graveren. Hierbij uw perfecte handschrift verwerken, is een schitterende toepassing. Het is uniek als een vingerafdruk en zoals wij vaak moeten duidelijk maken : " Een lelijk handschrift bestaat niet! "

TOP

R Uilen

Het mooie aan ontwerpen is dat een uitdaging aangereikt door klanten, ons onze grenzen doet verleggen. Ringen voor een familie en iedere ring met zijn verhaal, maar steeds met een link met het familieverhaal. Uilen en handschrift, wit en rood goud en met gele diamant als de ogen van de uil. Het combineren van technieken is onze passie en sterkte. Graveren is een kunst en vraagt ervaring, geduld en een beetje lef.

pièce unique

TOP

R 073 Au wit

Handschrift is een uniek gegeven en deze uitvoering is zowat het ultieme. Zijn naam in zijn handschrift aan de buitenkant van haar ring en haar eigen naam in haar handschrift aan de binnenkant. Bij de man is het net andersom. Uitgevoerd in 18 karaat wit goud en persoonlijker dat dit bestaat er vermoedelijk niet.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud)

TOP

voorbeeld gravure

De binnenkant van een ring is misschien de meest persoonlijke en met de verfijnde graveertechnieken die wij beheersen, kan dit op een heel bijzondere manier benaderd worden. Deze dino is één van de vele voorbeelden.

prijs : afhankelijk van de complexiteit

TOP

R 073

Een mooi voorbeeld van wat hij kreeg van zijn vrouwtje : een ring met de namen van de hel kroost. Voor iemand die veel van huis is, omwille van werk geralateerde redenen, is dit mooi om steeds bij je te hebben. Uitgevoerd in 18 karaat wit goud en een object waar je een stevige band mee hebt.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud)