Creating a whole new world (2017)

Februari 2016 begonnen we aan de nieuwe collectie. Wij zien de mens veranderen en het beeld van de gevallen mens, bedreigd en misvormd door hebzucht, was de aanzet tot een mooi alternatief. Een wereld creëren die toch een positief alternatief tracht te zijn. Uit plexi vervaardigd koraal was zowat de tweede tekening na dat verschrompeld zwartgeblakerd ventje. Al snel kwamen er schattige wezentjes en dieren op de proppen, die uitgewerkt er super uit zagen. Kleurrijk en stijlvol moest het worden. Terug naar waar wij ons hart verloren hebben. De vormgeving van de jaren '60 '70, zonder te verwijzen naar de vormen van toen.

In de ontwerpen verwerken we teksten van de klimaatakkoorden in Parijs 2015, info over hoe ganzen gekweekt, lees mishandeld, worden voor het genot van de mens. Grote diamanten in plexi komen zo binnen het bereik van één ieder.

Deze collectie zal de komende jaren verder blijven evolueren. Heel wat mensen zullen tijd nodig hebben om dit wonderbaarlijke materiaal te omarmen. Plexi is een hoogwaardig materiaal dat zeer interessante eigenschappen heeft en beantwoordt aan onze hoge eisen die wij steeds stellen. 

TOP

Oorbellen O 26-1 Ag

Oorbellen in 925 Sterling zilver en acrylglas (plexi)

€ 325

TOP

O 26-2

Oorbellen die onze interpretatie van koraal. Natuurlijk koraal verwerken is niet langer wenselijk en het creëren van een alternatief is een statement, een pleidooi om de natuur met rust te laten, te laten rusten, recuperen van alles wat wij het aangedaan hebben.

€ 225

TOP

O 26-3

925 Sterling zilver en plexi / acrylglas ..... small but a true beauty !

€ 125

TOP

O 26-5

Elegant en met een Japans tintje.....925 Sterling zilver gecombineerd met plexi.

€ 165

TOP

O 26-9

Oorbellen hier in donker groene plexi maar tevens verkrijgbaar in rood, oranje, blauw...........

€ 125

TOP

O 26-18

Oorbellen in plexi en 925 Sterling zilver. De schedel is dat wat ons visueel het dichtst bij de natuur brengt. Het verschil tussen mens en dier is in essentie betrekkelijk klein. Misschien kan het geen kwaad om dat ook te beseffen.

Ze worden gemaakt in veel verschillende kleuren:  b.v. wit met rode ogen, rood met zwart etc.....

€ 125

TOP

O 26-19

De gevallen, door hebzucht misvormde en verkoolde, mens. Een symbool voor wat mogelijks de toekomst zou kunnen zijn. Wij zijn echter optimistisch...tegen beter weten in !

€ 185

TOP

O 26-20

Zo iets tekenen we spontaan, een kat zit in onze genen en die hoort er nu eenmaal bij in een wonderbaarlijke fantasiewereld. Verkrijgbaar in wit, licht blauw, rood, donker groen, oranje, zwart en goudkleurig.

€ 145

TOP

O 26-26

Oorbellen uitgevoerd in spiegel plexi en verkrijgbaar in 3 verschikkende kleuren : wit spiegel - goud spiegel en roze spiegel

€ 265

TOP

O 26-27

Zaden, vruchten ...... en een spiegel die de mens moet doen nadenken over zijn manipulatieve gedraginkjes. Als oorbellen niet belangrijk, maar wel bij het bedenken, creëren ervan ! Deze collectie is kritisch ((*_*))

€ 255

TOP

O 26-32

"Think positive - multiply good ideas"  is de spirit van deze collectie. Niet tegenstaande de mens er een potje van gemaakt heeft, is iedere creatieve geest er van overtuigd dat we er wel uit zullen geraken.....en vaak tegen beter weten in.

€ 155

TOP

K 26-19

Een bijzondere hanger, zelf samen te stellen met alle elementen die de collectie bevat. In samenspraak kunnen er zelfs nieuwe vormen ontstaan, gemaakt worden.......the evolution won't stop !

€ 130 + € 55 per bedel

TOP

Armband koraal A 26-1

Armband in acrylglas (plexi). Een mooi alternatief voor echte koraal. Laten we de natuur met rust laten en er toch van genieten.

€ 485

TOP

Armband Tatoo A 26-2

Armband die de filosofie van deze collectie omvat. Van de gevallen, door hebzucht misvormde mens tot de broodnodige fantastische wereld.

€ 465

TOP

K 26-14

Catpower........for catpeople only !

plexi - rocaille en spinel

niet meer in productie

TOP

Ringen NW26 - 2017

De ringen uit de nieuwe collectie creëren een fantastische wereld waarbinnen ieder zijn eigen combinaties maakt. Met een ring heb je een band. Het zegt iets over je persoonlijkheid, je identiteit. Van een salamander tot koraalvorm, van een vliegende vogel tot een fier groen blaadje......de combinaties zijn eindeloos. Ze worden uitgevoerd in verschillende kleuren, van donker rood tot spier wit, fluo geel of oranje tot zwart. Een sprookje aan je hand, een vriendje om voor te zorgen en het leven mee te delen. Niet zo maar een ring, meer een super speciaal persoonlijk ding !

voorlopig niet verkrijgbaar

TOP

een nieuwe wereld = een nieuwe verpakking

Na 11 jaar een nieuwe collectie uitbrengen, moest absoluut met een nieuwe jonge verpakking.