We, transformers

In bepaalde speciale omstandigheden herwerken wij "oude" juwelen naar iets nieuws met soms deels het behoud van het oude juweel. Stenen en diamant herwerken we altijd. Het goud is echter niet altijd herbruikbaar gezien vroegere legeringen vaak alergie-opwekkende bestanddelen bevatten.

TOP

Ring inclusief hun trouwringen

De trouwringen van je ouders, grootouders zijn vaak sterke symbolen van waar deze dierbare personen voor stonden. Een waardevol stel, een bijzondere combinatie, die voor veel liefde en goede herinneringen gezorgd hebben. En deze bewaar je graag dichtbij, intens aanwezig en correct vormgegeven door je lievelings goudsmid. Wanneer dan ook nog de originele gravure bewaard wordt, is de perfectie bereikt.

afhankelijk van ontwerp

TOP

Transformed + braille

Oorspronkelijke trouwringen vervreemdden en zijn niet meer "gewenst". En dan was er het gesprek met ons en het alternatief dat we als een flits voor ons zagen. Een aangename bespreking en een eerste test met een voorbereidende maquette, bevestigde het beeld dat we voor ogen hadden. Aan de binnenzijde van de ring verwerkten we de geplette oorspronkelijke trouwringen. Gezien de uiteindelijke wens wit goude ringen waren, hebben wij dit op een gepaste manier opgelost. Het resultaat is wondermooi !

pièce unique