bladwijzer - bookmark

Een bladwijzer kan een zeer persoonlijk object zijn. Aangenaam om vast te houden als een voelvorm en vormgegeven vanuit details die samen met de opdrachtgever geselecteerd worden. Dit gaat meestal gepaard met een degelijk gesprek waaruit moet blijken wat belangrijk is en onlosmakelijk verbonden is met de passies van de boekenverslinder.

TOP

Bladwijzer Het Schrijverke

Een bijzondere bladwijzer in 925 Sterling zilver, rood goud en zwarte diamant. "Het schrijverke" van Guido Gezelle heeft een speciale betekenis voor onze klant. De bolletjes in rood goud zijn de revetten die de drie lagen bij elkaar houden. De vorm is zo bedacht dat hij aangenaam in de hand licht en stevig tussen het boek blijft zitten. Onze bladwijzers zijn echte huzarenstukjes die verschillende technieken combineren en de essentie van de opdracht omvatten en uitstralen.

pièce unique

TOP

Bladwijzer Herman De Coninck

Een bladwijzer uitgevoerd in rood goud, 925 Sterling zilver en vier diamantjes. De opdrachtgever selecteerd zijn lievelingsgedicht van Herman de Coninck. Op de achterzijde staat een familiespreuk: "Dieu et le soleil" en een florerende varen. Dit zijn zeer persoonlijke opdrachten. Vanzelfsprekend bestaat hier maar 1 exemplaar van.

Prijs : Pièce unique

TOP

Bladwijzer Post

Ontworpen voor een mooie boekenwurm........en het resultaat paste 1000% bij de opdrachtgever.

pièce unique

TOP

Ganesh the winelover

Een prachtig geschenk voor haar geliefde lieve echtgenoot. Persoonlijke gegevens worden grafisch verwerkt en maken deze bladwijzer echt tot zijn bladwijzer.

Uitgevoerd in 925 Sterling zilver

prijs : pièce unique