Personal touch

Bepaalde gebeurtenissen vragen om een mooi aandenken. Van een gebroken been dat hersteld is tot een vierde kindje dat geboren wordt. Een onvergetelijk moment aan de Noordkaap. Van het gevoel bevrijd te zijn van kanker tot gewoon overlopen van liefde, al jaren !

De meeste ontwerpen zijn persoonlijk en worden maar 1 maal uitgevoerd.

TOP

Ring Sunflowers

Eén van de meest intense opdrachten ooit. Nooit eerder publiceerden we dit verhaal maar omdat mensen moeten begrijpen waar "Nadine Wijnants" voor staat, vinden we het nu wel belangrijk om dit te delen. Het is een ring ter nagedachtenis van een overleden dochter. De ring in zilver aan de binnenzijde droeg zij op het moment van het ongeval. De rode knopjes aan de buitenzijde is haar naam in brailleschrift. En de zonnebloemen, daar werd zij uitgestrooid. De hele vormgeving vroeg even denktijd maar het resultaat is verbluffend en uniek.

 

 

pièce unique

TOP

R 101 Braille

Brailleschrift met een korte boodschap - een woord - een naam......zeer persoonlijk. Hier uitgevoerd in wit en rood goud. Een wonderbaarlijke combinatie.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud)

TOP

R 058

Ring in 18 karaat rood goud en een mooie Chrysoberyl catseye. Dat is een edelsteen met een bijzondere kleur en met een katoogeffect. De combinatie van beide kleuren is bijzonder. Het model hebben we ook reeds uitgevoerd in wit goud en ook dit is prachtig.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud)

TOP

Armband L.K.

Eén van de meest bijzondere opdrachten ooit. Een armband die meer dan heel wat omvat. Symbolen verbonden aan de familie, een tekst uit een brief van haar papa aan haar mama. Geboortedata, de Bellini-bij, een hazelnoot, kleuren verbonden aan een rijk familieverleden. Deze armband heeft een gigantische betekenis en is adembenemend mooi. De kombinatie van technieken maakt het tot een technisch hoogstandje.

Uitgevoerd in 18 karaat wit en rood goud, robijn en groene diamant.

pièce unique

TOP

Noordkaap

Een magisch moment, een bijzondere belevenis, een gezel bij grote wandelingen. Een broche is zeer persoonlijk.

Uitgevoerd in 925 Sterling zilver een stukje Noordkaap en een blauwe sky blue diamant

prijs : pièce unique

TOP

One leg one love

Een gebroken arm van zijn geliefde herstelde zich met de nodige complicaties.....maar de liefde was nog nooit zo groot.

uitgevoerd in 18 karaat rood goud - 100% handmade

 

prijs : uniek exemplaar

TOP

Piercing

Een piercing uitgevoerd in 18 karaat geel goud en blauwe diamant. Een persoonlijk ontwerp voor iemand die buikdanst en een fervente salsaliefhebber is.

op aanvraag