Armbanden

Een armband is een bijzonder en persoonlijk object. Een sterke band die groeit gedurende de jaren. Dat maakt een bewuste keuze extra belangrijk. 

TOP

Bracelet PP CH

Een armband heeft vaak een bijzondere betekenis en zeker als er elementen verwerkt worden die rechtstreeks met de familiegeschiedenis verbonden zijn. Expliciet of eerder onopvallend is de keuze van de klant. Wat deze keuze ook moge zijn, Nadine gaat steeds voor het ultieme, waarbij alle wensen in vervulling gaan. Het resultaat hier: een armband uitgevoerd in 18 karaat wit goud en edelstenen : opaal, robijn, rainbow maansteen en kleine roze diamanten. De gravures zijn gebaseerd op persoonlijke teksten, een wapenschild en  de profielen van de kinderen des huizes.

voor een vergelijkbaar project wordt het budget steeds besproken.

TOP

Armband L.30

Mannen brengen ons op ideëen. Een armband kan mooie betekenissen hebben. 30 Worden is heel wat voor een mama en hij wil haar met een mooie persoonlijke armband in de bloemetjes zetten. Uitgevoerd in 925 Sterling zilver en gebrand kamelebeen. Gravures met een zeer persoonlijke boodschap, de namen en geboortedata van de kindjes en natuurlijk de poezen, die ook deel uit maken van het gezin. Technieken combineren maakt het ontwerpen boeiend.

pièce unique

TOP

Armband Viktor Igor

In opdracht van een oma creërden we deze armband in 925 Sterling zilver en ioliet. Twee kleinkinderen spelen de hoofdrol. De ene tekent graag en de andere is een knutselboy. Een familieverhaal die voor de oma een verrassend resultaat opleverde. Tekenen en graveren is één van onze grote passies en het combineren van technieken is onze specialiteit.

pièce unique

TOP

Armband bones and branches

Armband in 925 Sterling zilver en 18 karaat rood goud. Volledig met de hand vormgegeven en op maat gemaakt.

Een traag productieproces, noodzakelijk om het gewenste resultaat te bekomen. Slow Jewelry moet rijpen en vraagt tijd.

€ 1850

TOP

Armband K.H.

Armband in 18 karaat rood en wit goud. Op maat gemaakt en bloedmooi !

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud)